Dit is Stukadoorsbedrijf Kerstholt

Als we ons door de jaren heen opgebouwde imago in één woord moeten samenvatten, rolt daar het woord betrouwbaarheid uit. Een begrip dat alles te maken heeft met ons voortdurende streven naar nog betere kwaliteit en service. Om dat hoge niveau te garanderen, beschikken we over hooggekwalificeerde stucadoors met veel ervaring.

Specialist in Stucwerk

Mensen die gespecialiseerd zijn in grote projecten en borg staan voor een goede en eerlijke advisering, dat is Stukadoorsbedrijf Kerstholt. Bij ons is de klant nog steeds koning, dit merk je als opdrachtgever ook aan het feit dat we een bijzonder compleet pakket leveren. Onze werkwijze maakt maatoplossingen mogelijk, met flexibele levertijden als bijkomend voordeel. Natuurlijk denken wij mee met de installateurs. Dat bespaart je dus een hoop werk en dus geld.

Voor specifieke informatie, offertes en/of een afspraak kun je ons ten allen tijden bellen of e-mailen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je eerst nader wilt oriënteren of wilt weten voor wie Stukadoorsbedrijf Kerstholt werkt. Aarzel dan niet en neem contact op met ons. Onze mensen staan dag in dag uit voor jou klaar!